Είδη Στοιχημάτων στο Ποδόσφαιρο και τα Αθλήματα | Stoixima Online | Stoixima Online

Hot Κατηγορίες

Είδη Στοιχημάτων

Δημοσιεύθηκε από admin On Sunday, June 24th, 2012 With 0 Comments

O κάθε παίχτης ψάχνει για το εύκολο κέρδος και αυτό μπορούμε να το βρούμε εύκολά μέσα από τα παιχνίδια τζόγου. Τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια της τεχνολογίας ο παίχτης τζογάρει ευκολότερα και γρηγορότερα. Πριν όμως τζογάρει ή στοιχηματίσει πάντα θα πρέπει να έχει κάποιες έννοιες μέσα στο μυαλό του για να μπορεί να έχει και καλύτερο αποτέλεσμα. Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποια είδη του στοιχήματος που βρίσκουμε μέσα στο Internet.

Ατομικό Στοίχημα είναι όταν ο παίχτης θα στοιχηματίσει σε ένα και μοναδικό παιχνίδι, πχ, ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Στο Διπλό στοίχημα έχουμε 1 stoixima σε 2 διαφορετικά αθλητικά γεγονότα. Το τριπλό στοίχημα είναι σαν το παραπάνω αλλά είναι για 3 διαφορετικά αθλητικά γεγονότα. Για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε περισσότερο σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει το τετραπλό, πενταπλό, εξαπλό, εφταπλό, οκταπλό. Εννιαπλό και το δεκαπλό στοίχημα όπου το καθένα ξεχωριστά σημαίνει ότι με 1 στοίχημα μπορούμε να παίξουμε ‘’τόσα’’ διαφορετικά αθλητικά γεγονότα, κάτι που σημαίνει ότι όσο πιο πολλά παίξουμε με ένα στοίχημα τόσο θα μεγαλώνει το κέρδος μας.

Συνεχίζοντας θα δούμε το Trixie όπου εδώ ο παίχτης μπορεί να στοιχηματίσει 4 στοιχήματα σε 3 διαφορετικά γεγονότα, εδώ ο παίχτης στοιχηματίζει 3 διπλά στοιχήματα και ένα τριπλό καθώς 2 επιλογές θα κερδίσουν σίγουρα. Το Τυχερό 15άρι είναι άλλο ένα είδος στοιχήματος όπου ο παίχτης με 15 στοιχήματα σε 4 διαφορετικά γεγονότα, εδώ αν κερδίσει έστω και ένα από όλα θα πάρει πίσω τα διπλά χρήματα. Το συγκεκριμένο στοίχημα παρατηρείται περισσότερο στις ιπποδρομίες. Στο Τυχερό 31, έχουμε ακριβώς το ίδιο με το 15 αλλά εδώ έχουμε 31 στοιχήματα σε 5 αθλητικά γεγονότα, ενώ στο μεγαλύτερο από αυτά έχουμε το Τυχερό 63 όπου στοιχηματίζουμε σε 6 γεγονότα με 63 διαφορετικά είδη στοιχήματος.

Οι όροι Over και Under έχουν να κάνουν με στοιχηματισμό σε σκορ, καθώς καλείτε ο παίχτης να βρει αν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα θα μπουν παραπάνω ή παρακάτω από ένα συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων. Έχουμε και το Απευθείας Στοίχημα όπου εδώ ο παίχτης επιλέγει αμέσως την ομάδα που θα κερδίσει, θα χάσει ή ακόμα και να φέρει ισοπαλία. Στο ποδόσφαιρό θα συναντήσουμε και κάποιο είδη στοιχήματος, όπως Ποίος είναι ο παίχτης που θα βάλει 1ος γκολ,’’ σε ‘’Ποίο λεπτό θα μπει το 1ο γκολ’’ , ‘’Ποια ομάδα θα κερδίσει μια μικρή αλλά και μια διεθνή διοργάνωση’’, όπου βέβαια το τελευταίο είδος το συναντούμε σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.

Ένα γενικότερο είδος στοιχήματος όπου το παρατηρούμε σχεδόν σε όλα τα είδη τζόγου, συμπεριλαμβανομένου και του καζίνο αλλά και του Πόκερ είναι και ο διπλασιασμός του στοιχήματος, όπου εδώ ο παίχτης επιλέγει να διπλασιάσει ή ακόμα όσες φορές χρειαστεί παραπάνω για να πάρει τουλάχιστον τα λεφτά του πίσω. Επίσης υπάρχει και το στοίχημα όπου ο παίχτης έχει ένα ‘’σίγουρο’’ στοίχημα και βάζει μαζί με αυτό και κάποια ‘’έκπληξη’’ όπου πάντα η έκπληξη θα δίνει το μεγαλύτερο στοίχημα, όπου εδώ το κέρδος του παίχτη θα είναι πολύ μεγαλύτερο έχοντας συμπεριλάβει στο στοίχημα και την ‘’έκπληξη’’. Τέλος έχουμε και το ‘’Ημίχρονο-Τελικό’’, όπου εδώ ο παίχτης θα στοιχηματίσει σε ένα αθλητικό γεγονός ποιος θα κερδίζει στο ημίχρονο αλλά και ποιος θα κερδίσει στο τέλος του αγώνα καθώς ο τελικός νικητής μπορεί να αλλάξει από ημίχρονο σε ημίχρονο.


Προτείνουμε

Νόμιμες Ιστοσελίδες

 • Πολλές Εκπλήξεις O Stoiximan καλωσορίζει όλους τους νέους παίκτες με πολλές εκπλήξεις σε όλα τα αθλήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • 100% Δίπλα στον Παίχτη Παίξε Νόμιμα και Υπεύθυνα στη Novibet
  Παίξτε Νόμιμα
 • Κάθε Μέρα Εκπλήξεις Ακόμα περισσότερα Ζωντανά Στοιχήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • Όλοι οι αγώνες με Ανταγωνιστικές Τιμές! Καθημερινά ειδικά στοιχήματα
  Παίξε ΥπεύθυναΕπικοινωνήστε μαζί μας

Luckybet.gr