Μοναδικός υποψήφιος ο Πλατινί για την προεδρεία της UEFA | Stoixima Online

Hot Κατηγορίες

Επανεκλογή Πλατινί στην προεδρεία της UEFA

από Αλέξης Τοκαλίδης | Δημοσιεύθηκε Sunday, December 28th, 2014

ΠΛΑΤΙΝΊΓια τις 24 Μαρτίου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ωστόσο η παραμονή του Μισέλ Πλατινί στο ανώτατο αξίωμα θεωρείται δεδομένη την ώρα που δεν έχει υποβληθεί άλλη υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του προεδρικού θώκου.

Ο Μισέλ Πλατινί ετοιμάζεται να ξεκινήσει την 3η του θητεία ως πρόεδρος της UEFA κάνοντας ακριβώς το αντίθετο με αυτό που η ίδια η UEFA πρότεινε στην FIFA ισχυριζόμενη ότι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα πρέπει να εκλέγεται το πολύ 2 φορές.

Ακίσασπορ – Ρίζεσπορ 1 με απόδοση 1.90 στη Netbet

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιότητας ήταν στις 24 Δεκεμβρίου με αποτέλεσμα ο Γάλλος πρόεδρος της UEFA να είναι ο μοναδικός που θα διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας. Ο Πλατινί θεωρείται ως το πρόσωπο που αναμένεται να διαδεχθεί τον Ζεπ Μπλάτερ στην προεδρεία της FIFA ωστόσο παρέμεινε πιστός στις δηλώσεις που είχε κάνει το καλοκαίρι εξηγώντας ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του μία κόντρα με τον Μπλάτερ για το ανώτατο αξίωμα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ενδιαφέρον στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στην Βιέννη αναμένεται να υπάρξει για αρκετές θέσεις στην  UEFA. Αλλαγές αναμένονται σε 7 θέσεις της εκτελεστικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ενώ πολλά θα κριθούν στους κύκλους της FIFA όσον αφορά τη θέση ενός αντιπροέδρου, ενός μέλους της εκτελεστικής επιτροπής και την θέση του αντιπροέδρου που θα προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σχόλια

Σχόλια

Tags

Ασχολούμαι με το αθλητικό στοίχημα πολλά χρόνια και τελευταία άρχισα να γράφω αθλητικές ειδήσεις & προγνωστικά για το www.luckybet.gr καθημερινά - Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους φίλους και αναγνώστες μας τις ποιο κύριες και έγκυρες ειδήσεις και εξελίξεις από τον κόσμο των σπορ και στοιχηματικές προτάσεις που θα σας πάνε ταμείο.


ΠροτείνουμεΝόμιμες Ιστοσελίδες
Προτείνουμε

Νόμιμες Ιστοσελίδες

 • Πολλές Εκπλήξεις O Stoiximan καλωσορίζει όλους τους νέους παίκτες με πολλές εκπλήξεις σε όλα τα αθλήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • 100% Δίπλα στον Παίχτη Παίξε Νόμιμα και Υπεύθυνα στη Novibet
  Παίξτε Νόμιμα
 • Κάθε Μέρα Εκπλήξεις Ακόμα περισσότερα Ζωντανά Στοιχήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • Όλοι οι αγώνες με Ανταγωνιστικές Τιμές! Καθημερινά ειδικά στοιχήματα
  Παίξε ΥπεύθυναΕπικοινωνήστε μαζί μας

Luckybet.gr