Χρηματικό πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και Αλαφούζο | Stoixima Online

Hot Κατηγορίες

Χρηματικό πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και Αλαφούζο

από Αλέξης Τοκαλίδης | Δημοσιεύθηκε Friday, November 21st, 2014

ΑλαφούζοςΟι δηλώσεις που είχε κάνει μέσω ιστοσελίδων social media ο Γιάννης Αλαφούζος κατά του διαιτητή Σπάθα αμέσως μετά την αναμέτρηση των πρασίνων με τον Αστέρα Τρίπολης επέφεραν χρηματικό πρόστιμο τόσο για τον ίδιο όσο και για την ΠΑΕ από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε καταφερθεί μέσω Twitter εναντίων του διαιτητή Σπάθα γεγονός που αναμένεται να του στοιχήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 4.000 €. Συνυπεύθυνη κρίθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 €. Απαλλακτική ήταν η απόφαση για τον αντιπρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, στον οποίο είχε ασκηθεί επίσης ποινική δίωξη.

Μπόχουμ – Άαλεν over 2.5 goal με απόδοση 1.95!

Να τονίσουμε ως τόσο ο κος Αλαφούζος όσο και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένοι να ανακαλέσουν τις δηλώσεις τους στο twitter με νέα ανακοίνωση εντός των επόμενων 20 ημερών.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για την περίπτωση του Παναθηναϊκού:

“ Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι πειθαρχικά ελεγχόμενοι ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. και ο Ιωάννης Αλαφούζος, ως πρόεδρος της ΠΑΕ, τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει:

Α) Στην πρώτη εγκαλουμένη (ΠΑΕ):

α) Χρηματική ποινή: δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

β)Την υποχρέωση ανάκλησης των γενομένων από τον δεύτερο εγκαλούμενο δυσμενών κρίσεων, δημοσιευομένης (της ανάκλησης) στο ίδιο μέσο που αναρτήθηκαν οι δυσμενείς κρίσεις εντός είκοσι (20) ημερών.

Β) Στον δεύτερο εγκαλούμενο:

α) Χρηματική ποινή: τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.

β) Την υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων (σχολίων) στο ίδιο μέσο που αυτές δημοσιεύθηκαν εντός είκοσι (20) ημερών (σχόλια στα social media στις 28/10).

Σχόλια

Σχόλια

Tags

Ασχολούμαι με το αθλητικό στοίχημα πολλά χρόνια και τελευταία άρχισα να γράφω αθλητικές ειδήσεις & προγνωστικά για το www.luckybet.gr καθημερινά - Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους φίλους και αναγνώστες μας τις ποιο κύριες και έγκυρες ειδήσεις και εξελίξεις από τον κόσμο των σπορ και στοιχηματικές προτάσεις που θα σας πάνε ταμείο.


ΠροτείνουμεΝόμιμες Ιστοσελίδες
Προτείνουμε

Νόμιμες Ιστοσελίδες

 • Πολλές Εκπλήξεις O Stoiximan καλωσορίζει όλους τους νέους παίκτες με πολλές εκπλήξεις σε όλα τα αθλήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • 100% Δίπλα στον Παίχτη Παίξε Νόμιμα και Υπεύθυνα στη Novibet
  Παίξτε Νόμιμα
 • Κάθε Μέρα Εκπλήξεις Ακόμα περισσότερα Ζωντανά Στοιχήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • Όλοι οι αγώνες με Ανταγωνιστικές Τιμές! Καθημερινά ειδικά στοιχήματα
  Παίξε ΥπεύθυναΕπικοινωνήστε μαζί μας

Luckybet.gr