Ίδρυσε ινστιτούτο εκπάιδευσης στη Βραζιλία ο Νειμάρ | Stoixima Online

Hot Κατηγορίες

Όνειρο ζωής για Νεϊμάρ

από Αλέξης Τοκαλίδης | Δημοσιεύθηκε Wednesday, December 24th, 2014

neimarΈνα οικογενειακό όνειρο πραγματοποίησε ο Νεϊμάρ ιδρύοντας στην Πράια Γκράντε της Βραζιλίας ένα εκπαιδευτικό ινστιτούτο για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα προχώρησε στα εγκαίνια του εκπαιδευτικού ινστιτούτου το οποίο ονόμασε “Instituto Proyecto Neymar Jr” και φυσικά δεν μπορούσε να μην είναι παρόν ο ίδιος.

Κροτόνε – Φροζινόνε 2 με απόδοση 2.45 στον Stoiximan

Στόχος του Νεϊμάρ είναι να προσφέρει τη δυνατότητα σε παιδιά της ευρύτερης περιοχής στη Πράια Γκράντε για εκπαίδευση και άθληση, εκεί όπου ο ίδιος πέρασε τα περισσότερα χρόνια της παιδικής του ηλικίας.

Οι εγκαταστάσεις του “Instituto Proyecto Neymar Jr” έχουν έκταση περίπου 8.500 τ.μ. και αρχικά θα φιλοξενήσουν 2.300 παιδιά ηλικίας 7 μέχρι και 14 ετών. Στόχος φυσικά είναι τα επόμενα χρόνια ο αριθμός αυτός να ανέλθει στα 10.000 παιδιά καλύπτοντας τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Σχόλια

Σχόλια

Tags

Ασχολούμαι με το αθλητικό στοίχημα πολλά χρόνια και τελευταία άρχισα να γράφω αθλητικές ειδήσεις & προγνωστικά για το www.luckybet.gr καθημερινά - Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους φίλους και αναγνώστες μας τις ποιο κύριες και έγκυρες ειδήσεις και εξελίξεις από τον κόσμο των σπορ και στοιχηματικές προτάσεις που θα σας πάνε ταμείο.


ΠροτείνουμεΝόμιμες Ιστοσελίδες
Προτείνουμε

Νόμιμες Ιστοσελίδες

 • Πολλές Εκπλήξεις O Stoiximan καλωσορίζει όλους τους νέους παίκτες με πολλές εκπλήξεις σε όλα τα αθλήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • 100% Δίπλα στον Παίχτη Παίξε Νόμιμα και Υπεύθυνα στη Novibet
  Παίξτε Νόμιμα
 • Κάθε Μέρα Εκπλήξεις Ακόμα περισσότερα Ζωντανά Στοιχήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • Όλοι οι αγώνες με Ανταγωνιστικές Τιμές! Καθημερινά ειδικά στοιχήματα
  Παίξε ΥπεύθυναΕπικοινωνήστε μαζί μας

Luckybet.gr