Αποκλεισμός για το Μαρόκο από το Κόπα Άφρικα 2015 | Stoixima Online

Hot Κατηγορίες

Εκτός Κόπα Άφρικα το Μαρόκο

από Αλέξης Τοκαλίδης | Δημοσιεύθηκε Wednesday, November 12th, 2014

Copa africaΒαρύς ο πέλεκυς της Αφρικανικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για το Μαρόκο που αρνήθηκε να διοργανώσει το Κόπα Άφρικα του 2015 υπό τον φόβο της εξάπλωσης του ιού Έμπολα στην χώρα.

Ο ιός πλήττει ως επί το πλείστον τις δυτικές αφρικανικές χώρες και στο Μαρόκο οι άνθρωποι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αρνήθηκαν να διοργανώσουν από 17 Ιανουαρίου μέχρι και 8 Φεβρουαρίου τη σημαντικότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Μαύρης Ηπείρου, όπως αρχικά είχαν δεσμευτεί. Το θέμα πήρε διαστάσεις και φυσικά αποτέλεσε κεντρικό θέμα συζητήσεων στην CAF που δεν είχε άλλη επιλογή από το να τιμωρήσει την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μαρόκο.

Τουρκία – Βραζιλία 2 ημιχ- 2 τελ με απόδοση 2.45 στον Stoiximan

Οι υπεύθυνοι της CAF καλούνται σε μικρό χρονικό διάστημα να βρουν εναλλακτική λύση σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του τουρνουά από το οποίο θα απουσιάζει όπως έγινε γνωστό το Μαρόκο. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ενημερωθεί επίσημα πως αποκλείστηκε από το επόμενο Κύπελλο Εθνών ενώ θα κληθεί να πληρώσει και ένα αρκετά σημαντικό πρόστιμο για τη αθέτηση της συμφωνίας διεξαγωγής του τουρνουά.

Οι μεγάλοι χορηγοί του Κόπα Άφρικα κάνουν λόγο για διαφυγόντα κέρδη αξιώνοντας τεράστιες αποζημιώσεις από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μαρόκο. Αν μάλιστα το θέμα δεν λυθεί άμεσα οι Βόρειο – Αφρικανοί  κινδυνεύουν με αποκλεισμό και από τις επόμενες δύο διοργανώσεις όπου και αν αυτές διεξαχθούν.

Σχόλια

Σχόλια

Tags

Ασχολούμαι με το αθλητικό στοίχημα πολλά χρόνια και τελευταία άρχισα να γράφω αθλητικές ειδήσεις & προγνωστικά για το www.luckybet.gr καθημερινά - Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους φίλους και αναγνώστες μας τις ποιο κύριες και έγκυρες ειδήσεις και εξελίξεις από τον κόσμο των σπορ και στοιχηματικές προτάσεις που θα σας πάνε ταμείο.


ΠροτείνουμεΝόμιμες Ιστοσελίδες
Προτείνουμε

Νόμιμες Ιστοσελίδες

 • Πολλές Εκπλήξεις O Stoiximan καλωσορίζει όλους τους νέους παίκτες με πολλές εκπλήξεις σε όλα τα αθλήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • 100% Δίπλα στον Παίχτη Παίξε Νόμιμα και Υπεύθυνα στη Novibet
  Παίξτε Νόμιμα
 • Κάθε Μέρα Εκπλήξεις Ακόμα περισσότερα Ζωντανά Στοιχήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • Όλοι οι αγώνες με Ανταγωνιστικές Τιμές! Καθημερινά ειδικά στοιχήματα
  Παίξε ΥπεύθυναΕπικοινωνήστε μαζί μας

Luckybet.gr