Ανακάλεσε τις δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος | Stoixima Online

Hot Κατηγορίες

Ανακάλεσε τις δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος

από Αλέξης Τοκαλίδης | Δημοσιεύθηκε Wednesday, December 24th, 2014

OlympiakosΕνώπιον του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ παρουσιάστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ανακάλεσε τις δηλώσεις που είχε κάνει εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο ένας από τους ισχυρούς άντρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε προκαλέσει με τις απαξιωτικές δηλώσεις του κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου γεγονός που είχε δημιουργήσει ένταση μεταξύ των δύο ΚΑΕ. Η ποινή που του είχε επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή μετά την Media Day της 1ης Οκτωβρίου, προέβλεπε ανάκληση των δηλώσεων κάτι που συνέβη εχθές.

Για την ιστορία οι δηλώσεις του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ Ολυμπιακού είχαν ως εξής:

“Θέλει πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή ο κ.Γιαννακόπουλος; Δεν καταλαβαίνω! Θέλουμε πρωτάθλημα με αλητεία; Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που πάνε οι μπράβοι και κυνηγάνε τους διαιτητές; Να βγάλουμε κι εμείς μια εφημερίδα και να γράφουμε τα δικά μας!’

Μπρέσια – Μπάρι Over 2.5 goal με απόδοση 2.40

Η μοναδική ανακοίνωση που δεν απάντησε ο κ.Γιαννακόπουλος ήταν στην τοποθέτηση μου ότι οι πρόεδροι των ομάδων δεν πρέπει να παίζουν στοίχημα! Τι θέλει; Δεν πρέπει να μας πει; Μπήκε στο αρχείο η υπόθεσή του με τον στοιχηματισμό στη Μαλαισία;  Ελέγχεται για παράνομο στοιχηματισμό στη Μαλαισία. Το να μένουν σκιές δεν ευνοεί κανέναν! Δεν είναι πόλεμος ανακοινώσεων. Υπάρχει ουσία από πίσω…

Ο Παναθηναϊκός έχει έναν τρόπο κι έχει κερδοφόρο ισολογισμό, εμείς πάλι όχι. Πληρώνουμε αναλογούντες φόρους, φόρο στην επιτροπή ανταγωνισμού κλπ. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει βρει μια άλλη πατέντα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Περιμένουμε να έχουν και δεύτερο κερδοφόρο ισολογισμό! Το πως καταφέρνει ο Γιαννακόπουλος κι έχει θετικό ισολογισμό στο ελληνικό μπάσκετ, δεν μπορώ να το καταλάβω”.

Ο Αθλητικός Δικαστής είχε τιμωρήσει με πρόστιμο και ποινή αυστηρής έγγραφης επίπληξης ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν υποχρεωμένος μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα να ανακαλέσει τις ανωτέρω απαξιωτικές δηλώσεις του.

Σχόλια

Σχόλια

Tags

Ασχολούμαι με το αθλητικό στοίχημα πολλά χρόνια και τελευταία άρχισα να γράφω αθλητικές ειδήσεις & προγνωστικά για το www.luckybet.gr καθημερινά - Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους φίλους και αναγνώστες μας τις ποιο κύριες και έγκυρες ειδήσεις και εξελίξεις από τον κόσμο των σπορ και στοιχηματικές προτάσεις που θα σας πάνε ταμείο.


ΠροτείνουμεΝόμιμες Ιστοσελίδες
Προτείνουμε

Νόμιμες Ιστοσελίδες

 • Πολλές Εκπλήξεις O Stoiximan καλωσορίζει όλους τους νέους παίκτες με πολλές εκπλήξεις σε όλα τα αθλήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • 100% Δίπλα στον Παίχτη Παίξε Νόμιμα και Υπεύθυνα στη Novibet
  Παίξτε Νόμιμα
 • Κάθε Μέρα Εκπλήξεις Ακόμα περισσότερα Ζωντανά Στοιχήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • Όλοι οι αγώνες με Ανταγωνιστικές Τιμές! Καθημερινά ειδικά στοιχήματα
  Παίξε ΥπεύθυναΕπικοινωνήστε μαζί μας

Luckybet.gr