Συμβουλές για το Αθλητικό Στοίχημα | Online Stoixima | Stoixima Online

Hot Κατηγορίες

Συμβουλές για το Αθλητικό Στοίχημα

Δημοσιεύθηκε από admin On Monday, June 25th, 2012 With 0 Comments

Συμβουλές για το αθλητικό στοίχημα

Αν χρησιμοποιηθούν σωστά, οι συμβουλές για το αθλητικό στοίχημα μπορούν να σας αποφέρουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και σε μερικές περιπτώσεις μπορούν να εξελιχθούν σε μία αξιόπιστη μορφή εισοδήματος την οποία πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως είναι απίθανη να υπάρχει.

Το κόλπο για να επωφεληθείτε από τις συμβουλές για το stoixima είναι να συμπεριφερθείτε σε όλη την διαδικασία όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη μορφή εργασίας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε διαθέσιμο ένα συγκεκριμένο αριθμό χρημάτων και να χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο ποσοστό των χρημάτων αυτών σε κάθε στοίχημα, ενώ παράλληλα θα κρατάτε ένα λεπτομερές αρχείο των πονταρισμάτων σας.

Υπάρχουν επίσης και άλλα ζητήματα σχετικά με την χρήση των συμβουλών για το stoixima, τα οποία θα πρέπει να συνυπολογίζετε και τα αναλύουμε παρακάτω.

Διαχείριση Χρημάτων

Ένας από τους βασικούς λόγους που κάποιοι εγκαταλείπουν τις συμβουλές στοιχηματισμού που ακολουθούν, είναι γιατί δεν εφαρμόζουν ένα ικανοποιητικό σύστημα διαχείρισης των χρημάτων τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να χρησιμοποιείται ένα ξεχωριστό χρηματικό ποσό για στοιχηματικό σκοπό. Αν κάποιος χρησιμοποιεί χρήματα για να στοιχηματίσει, τα οποία θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει σε διαφορετικούς σκοπούς, όπως χρήματα για λογαριασμούς του σπιτιού κ.α., όταν ένα στοίχημα χαθεί θα βρεθούν σε άβολη θέση.

Αν όμως χρησιμοποιείται ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων και μόνο ένα ποσοστό αυτών τοποθετείται σε κάθε ποντάρισμα, το σκηνικό από ένα χαμένο ποντάρισμα θα είναι εντελώς διαφορετικό. Το αποθεματικό θα αντέξει την απώλεια και ο παίκτης θα νιώθει άνετος όταν τοποθετεί το επόμενο ποντάρισμα. Αυτός είναι ο τρόπος που οι επαγγελματίες παίκτες χειρίζονται τα χρήματά τους, και έτσι θα πρέπει να ενεργείτε και εσείς αν θέλετε να αποκομίσετε κάποιο κέρδος από αυτή την εταιρία.

Για να δείτε bookmakers και όλες της πληροφορίες τους πατήστε εδώ

Μην Μπερδεύετε Στοιχηματισμό και Μέθη

Μία πάγια συμβουλή για το αθλητικό στοίχημα. Μην πίνετε αλκοόλ ή μην παίρνετε οτιδήποτε μπορεί να επιφέρει μέθη πριν τοποθετήσετε κάποιο ποντάρισμα. Μία στοιχηματική συμβουλή που εφαρμόζεται όταν είστε υπό την επήρεια μέθης μπορεί να έχει ολέθρια αποτελέσματα. Σε πολλές περιοχές θα βρείτε πρακτορεία στοιχηματισμού δίπλα σε παμπ. Ο λόγος είναι ότι τα πρακτορεία αυτά γνωρίζουν ότι θα βγάλουν μεγάλο κέρδος από μη νηφάλιους παίκτες. Μην είστε ένας από αυτούς!

Μελετήστε πριν το ποντάρισμα

Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε δωρεάν αθλητικά στοιχήματα ή αν παίζετε το πολύ ένα δολάριο, θα πρέπει πάντα να κάνετε κάποια έρευνα. Ο καθένας μπορεί να δώσει μία συμβουλή ότι η Τσέλσι θα κερδίσει μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας στον τρίτο γύρο του κυπέλου Αγγλίας, αλλά όταν ασχολείστε με περίεργες κατηγορίες σε όλο τον κόσμο, είναι μία διαφορετική ιστορία.

Αν είστε σε θέση να ειδικεύσετε τις γνώσεις σας σε εναλλακτικά πρωταθλήματα, θα ήταν μοναδικό πλεονέκτημα. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν τις πηγές για να επικεντρωθούν σε όλες αυτά τα πρωταθλήματα παγκοσμίως, οπότε δίνοντας σημασία σε αυτά τα λιγότερο γνωστά πρωταθλήματα, μπορείτε να αποκομίσετε μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στην εταιρία της οποίας οι αποδόσεις είναι κατά προσέγγιση. Αυτό το γεγονός δίνει στον καπάτσο παίκτη πλεονέκτημα που ακούγεται εύκολο να αξιοποιηθεί.

Ποντάρετε Τη Σωστή Στιγμή

Είναι σημαντικό οποιαδήποτε πονταρίσματα κάνετε να τοποθετούνται τη σωστή χρονική στιγμή. Ατό θα επιτευχθεί με την εμπειρία, αλλά συχνά θα δείτε πως η τιμή για κάποιο φαβορί θα κλειδώσει, οπότε είναι καλή ιδέα να ποντάρετε νωρίς και το αντίθετο είναι συχνά αληθές για το αουτσάιντερ.

Ένα παράδειγμα αυτού θα ήταν όταν μία δημοφιλής εθνικής εμβέλειας εφημερίδα διατυπώσει την άποψη πως μία συγκεκριμένη ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα. Το σύνηθες σκηνικό θα είναι πολλοί παίκτες να τοποθετήσουν τα πονταρίσματά τους σε αυτό που τους παρουσιάζετε ως άποψη κάποιου ειδικού, ενώ η στοιχηματική εταιρία θα κατεβάσει τότε τις αποδόσεις της συγκεκριμένης ομάδας προκειμένου να μειώσει τις υποχρεώσεις της.

Το αντίθετο συμβαίνει με τα αουτσάιντερ που με πρώτη ματιά φαίνεται πως θα χάσουν, οπότε και οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν υψηλότερες τιμές προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο να τοποθετήσουν κάποιο ποντάρισμα. Γι’ αυτό αν ποντάρετε στο φαβορί ποντάρετε όσο το δυνατό νωρίτερα για να κερδίσετε το γενικό ρεύμα. Αν ποντάρετε στο αουτσάιντερ στοιχηματίστε όσο το δυνατό πιο αργά για να πάρετε τις καλύτερες αποδόσεις.

Υπολογίζοντας τα παραπάνω γεγονότα πριν τοποθετήσετε το stoixima σας, θα έχει συχνά ως αποτέλεσμα καλύτερες τιμές και το πιο σημαντικό αύξηση στα κέρδη σας μακροπρόθεσμα.


Προτείνουμε

Νόμιμες Ιστοσελίδες

 • Πολλές Εκπλήξεις O Stoiximan καλωσορίζει όλους τους νέους παίκτες με πολλές εκπλήξεις σε όλα τα αθλήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • 100% Δίπλα στον Παίχτη Παίξε Νόμιμα και Υπεύθυνα στη Novibet
  Παίξτε Νόμιμα
 • Κάθε Μέρα Εκπλήξεις Ακόμα περισσότερα Ζωντανά Στοιχήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • Όλοι οι αγώνες με Ανταγωνιστικές Τιμές! Καθημερινά ειδικά στοιχήματα
  Παίξε Υπεύθυνα



Επικοινωνήστε μαζί μας

Luckybet.gr