Δωρεάν Αθλητικό Στοίχημα | Stoixima Online

Hot Κατηγορίες

Δωρεάν Στοίχημα

Δημοσιεύθηκε από admin On Monday, June 25th, 2012 With 0 Comments

Δωρεάν αθλητικά στοιχήματα

Λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού στην βιομηχανία του αθλητικού στοιχηματισμού, πολλές από τις online εταιρίες τώρα δωρεάν αθλητικό στοίχημα για να προσελκύσουν νέους πελάτες να ανοίξουν λογαριασμό σε αυτές.

Τα δωρεάν αυτά στοιχήματα μπορούν να ποικίλουν από £10 μέχρι και £200 ενώ σε μερικές περιπτώσεις ακόμα περισσότερα. Υπάρχουν όμως πολλοί παράγοντες που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Ο βασικός παράγοντας είναι να χρησιμοποιείται τις πιο δημοφιλής εταιρίες όταν εκμεταλλεύεστε τέτοια δωρεάν στοιχήματα.

Επισκοπηση Ιστοσελιδα Μπονους
5 Επίσκεψη Μπόνους:Επιστροφή χρημάτων

Επιστροφή χρημάτων στα 0-0
Πόνταρε πριν την έναρξη ενός αγώνα στο ημίχρονο/τελικό ή στο ακριβές σκορ και αν λήξει 0-0 θα σου επιστρέψουμε το ποντάρισμα σου!Διαβάστε Περισσότερα

5 Επίσκεψη Το παιχνίδι λήγει στο 88΄:

Σας επιστρέφουμε τα χαμένα στοιχήματα!
που κέρδιζαν μέχρι το 88΄!Διαβάστε Περισσότερα

5 Επίσκεψη Παιξε στο κινητο σου και λαβε 10€ δωρεαν πονταρισμα!

Παιξε στο κινητο σου
Θα αντιστοιχίσουμε το πρώτο σου ποντάρισμα μέσω κινητού μέχρι 10€ στην καινούρια μας πλατφόρμα. Στοιχιμάτισε σε πάνω από 10.000 live παιχνίδια το μήνα!Διαβάστε Περισσότερα

4 Επίσκεψη 15% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΑΣ! ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!

Η mybet σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε 15% επιπλέον
Τοποθετήστε ένα παρολί που να αποτελείται από πέντε γεγονότα τένις τα οποία λαμβάνουν χώρα και ολοκληρώνονται την Δευτέρα ή την Τρίτη, και τα κέρδη σας θα αυξηθούν κατά 15%!Διαβάστε Περισσότερα

4 Επίσκεψη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΑΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ!

Θα σας επιστρέψουμε το 100% του πονταρίσματός σας!
Παίξτε ένα μονό στοίχημα που αφορά το Τελικό Σκορ ή τον Συνολικό Αριθμό Γκολ σε οποιονδήποτε αγώνα των δημοφιλέστερων πρωταθλημάτων και σε περίπτωση που χάσετε το στοίχημά σας εξαιτίας ενός γκολ που σημειώθηκε μετά τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, εμείς θα σας επιστρέψουμε το 100% του πονταρίσματός σας!Διαβάστε Περισσότερα

Για περισσότερους bookmakers και όλες της πληροφορίες τους πατήστε εδώ

Έχουμε παραθέσει μόνο τις δημοφιλέστερες εταιρίες για το online stoixima και τα μπόνους που προσφέρουν και σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τις επισκεφθείτε για να δείτε τις προσφορές που είναι διαθέσιμες.

Πώς να πάρετε τα δωρεάν στοιχήματα

Για να πάρετε τα δωρεάν αθλητικά στοιχήματα, θα πρέπει απλά να εγγραφείτε σε μία εταιρία στοιχημάτων και να κάνετε μία κατάθεση. Συχνά, είναι θέμα λίγων μόνο λεπτών να πιστωθεί το μπόνους στο λογαριασμό σας. Είναι σημαντικό να έχετε διαβάσει και να έχετε καταλάβει πριν τους όρους και προϋποθέσεις που προσφέρει το δωρεάν αθλητικό στοίχημα, ακόμα και όταν είναι ξεκάθαροι.

Χρησιμοποιώντας τα δωρεάν στοιχήματά σας.

Όταν προστεθούν τα δωρεάν στοιχήματα στο λογαριασμό σας, συνήθως υπάρχει κάποια προϋπόθεση στοιχηματισμού, προτού αυτό το στοίχημα είναι διαθέσιμο για ανάληψη. Πολλοί παίκτες βλέπουν αυτά τα δωρεάν στοιχήματα σαν κοροϊδία, αλλά υπάρχει μία μέθοδος η οποία μπορεί να εφαρμοσθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να σας εγγυηθεί κέρδος από τα δωρεάν στοιχήματα.

Αυτή η μέθοδος εμπεριέχει τη χρήση ενός στοιχηματικού ανταλλακτηρίου για να συνδυάσει το δωρεάν ποντάρισμα. Με απλά λόγια, θα χρειαστεί να τοποθετήσετε ένα ποντάρισμα στην στοιχηματική εταιρία και παράλληλα να ορίσετε το ίδιο στοίχημα στο στοιχηματικό ανταλλακτήριο. Αυτό συχνά θα σημαίνει μία μικρή απώλεια σε κάθε ποντάρισμα που κάνετε, αλλά αφού θα λαμβάνετε ένα μπόνους θα εξασφαλίζετε το κέρδος σας.

Το εγγυημένο κέρδος από τα δωρεάν αθλητικά πονταρίσματα ποικίλει από 60% μέχρι και 90%, οπότε αν υπολογίσετε τον αριθμό των δημοφιλών εταιριών υπάρχει ένα ελκυστικό και ακίνδυνο κέρδος για να βγάλετε.

Οπότε η επιλογή είναι δική σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν αθλητικά στοιχήματα επιδιώκοντας μία μεγάλη νίκη ή αντί αυτού να τα χρησιμοποιήσετε για να βγάλετε ένα μικρότερο αλλά εγγυημένο κέρδος. Ότι και αν επιλέξετε, τα δωρεάν αθλητικά στοιχήματα αποτελούν καλά νέα για τον παίκτη και κάνουν το άνοιγμα των λογαριασμών των εταιριών μία πραγματικά ενδιαφέρουσα πρόταση.


Προτείνουμε

Νόμιμες Ιστοσελίδες

 • Πολλές Εκπλήξεις O Stoiximan καλωσορίζει όλους τους νέους παίκτες με πολλές εκπλήξεις σε όλα τα αθλήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • 100% Δίπλα στον Παίχτη Παίξε Νόμιμα και Υπεύθυνα στη Novibet
  Παίξτε Νόμιμα
 • Κάθε Μέρα Εκπλήξεις Ακόμα περισσότερα Ζωντανά Στοιχήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • Όλοι οι αγώνες με Ανταγωνιστικές Τιμές! Καθημερινά ειδικά στοιχήματα
  Παίξε ΥπεύθυναΕπικοινωνήστε μαζί μας

Luckybet.gr