Γλωσσαρι - Ορολογία για το Stoixima - Stoixιma | Stoixima Online

Hot Κατηγορίες

Ορολογία για το Stoixima

Δημοσιεύθηκε από admin On Sunday, September 30th, 2012 With 0 Comments

Ένας παίκτης που παίζει stoixima θα πρέπει να γνωρίζει την ορολογία του ώστε πάντα να ξέρει τι παίζει και πως. Παρακάτω θα βρείτε το πλήρες λεξικό του στοιχήματος ώστε να ανατρέχετε σε αυτό κάθε φορά που έχετε μία απορία, και σε συνδυασμό με τα προγνωστικά της ημέρας αλλά και τα καθημερινά νέα του Luckybet.gr να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα στοιχήματα που θα κάνετε. 

Ακριβές Σκορ : Είναι το ειδικό στοίχημα όπου ο παίκτης ποντάρει στο τελικό αποτέλεσμα.

Ακριβές Σκορ και Σκόρερ : Είναι το στοίχημα όπου ο παίκτης ποντάρει στο τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης και τον πρώτο σκόρερ που θα βάλει γκολ. 

Αμερικάνικο Στοίχημα : Είναι το ειδικό στοίχημα όπου ο παίκτης ποντάρει στην νίκη της γηπεδούχου ή φιλοξενούμενης ομάδας και η ισοπαλία αντιστοιχεί με μονάδα και επιστρέφεται το ποσό του πονταρίσματος.

Ανταλλακτήριο Στοιχημάτων ( Betting Exchange) : Είναι τα στοιχήματα που γίνονται χωρίς τη διαμεσολάβηση του μπουκμάκερ αλλά η απόδοση και το κέρδος αγοράζεται από άλλο παίκτη.

Αυτογκόλ : Το ειδικό στοίχημα που προβλέπει αν θα επιτευχθεί αυτογκόλ σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Απόδοση: Είναι το ποσοστό κέρδους που καταβάλλεται στους παίκτες σε περίπτωση επιτυχίας. 

Άρμπιτραζ (Arbitrage Bet) : Είναι το είδος πονταρίσματος που ο παίκτης στοιχηματίζει και στα τρία σημεία (νίκη, ισοπαλία, ήττα) ώστε η επιτυχία να είναι σίγουρη. Η επιλογή γίνεται σε διαφορετικούς μπουκμάκερ που εξασφαλίζουν τις μεγαλύτερες αποδόσεις της αγοράς στοιχήματος.

Ασιατικό Χάντικαπ (Asian Handicap ) : Είναι το ειδικό στοίχημα που δίνεται πλεονέκτημα γκολ στο ποδόσφαιρο ή πόντων σε αγώνα μπάσκετ πριν ξεκινήσει τι παιχνίδι . Π.χ. αν υπάρχει +1 γκολ στην γηπεδούχο ομάδα τότε για να έρθει 1 ο αγώνας πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά(2-0, 3-1, 4-2, 3-0 κλπ.). Σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποσό του πονταρίσματος.

BIC/SWIFT Αριθμός : Είναι ο λέξη που περιλαμβάνει αριθμούς και γράμματα με την οποία γίνεται η ταύτιση της τράπεζας στην οποία θα γίνει μία κατάθεση σε έναν λογαριασμό. Χρησιμοποιείται στις καταθέσεις και στις αναλήψεις των παικτών.

Γκανιότα ( Juice ) : Είναι το ποσοστό κέρδους του μπουκμάκερ.

Διπλό Αποτέλεσμα ( Ημίχρονο/Τελικό) : Είναι το στοίχημα όπου ο παίκτης πρέπει να επιτύχει το αποτέλεσμα του Α΄ ημιχρόνου και του τελικού του αγώνα .

Διπλή Ευκαιρία (Double Chance) : Είναι το ειδικό στοίχημα όπου ο παίκτης μπορεί να επιλέξει δύο αποτελέσματα ταυτόχρονα (1Χ,12,Χ2).

Δίχως Ισοπαλία ( Draw No Bet) : Το ειδικό στοίχημα όπου ο παίκτης ποντάρει στην νίκη του γηπεδούχου ή της φιλοξενούμενης ομάδας με την ισοπαλία να του επιστρέφει το ποσό του στοιχήματος. Παρόμοιο με το Αμερικάνικο Στοίχημα .

Δεκαδικές αποδόσεις (Decimal Odds) : Είναι ο τύπος των αποδόσεων που χρησιμοποιούνται ευρέως για τον υπολογισμό της κάθε επιτυχίας. Λέγονται και Ευρωπαϊκές αποδόσεις και εκφράζονται με νούμερα όπως το 1.20,1.40, 1.70 κλπ. 

Ειδικό Στοίχημα : Είναι η κατηγορία στοιχημάτων που περιλαμβάνει τα όλα τα είδη πονταρισμάτων εκτός από τα κλασσικά 1,Χ και 2.

Ευρωπαϊκό Χάντικαπ (European Handicap) : Είναι το ειδικό στοίχημα όπου δίνει πλεονέκτημα γκολ στο ποδόσφαιρο ή πόντων στο μπάσκετ πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Υπάρχει ακέραιο χάντικαπ σε μία ομάδα και η διαφορά του από το ασιατικό είναι ότι υπάρχει και η ισοπαλία για επιτυχία.

Ζωντανό Στοίχημα (Live Betting) : Ο στοιχηματισμός κατά τη διάρκεια ενός αγώνα όπου οι αποδόσεις μεταβάλλονται διαρκώς ανάλογα με την εξέλιξη του.

Ζωντανό Σκόρ (Livescore) : Η παρακολούθηση της εξέλιξης ενός αγώνα σε πραγματικό χρόνο .
Θα πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες (Goal-Goal) : Είναι το ειδικό στοίχημα όπου προβλέπεται ότι και οι δύο ομάδες μίας αναμέτρησης θα πετύχουν τουλάχιστον 1 γκολ.

IBAN : Είναι ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού που χρησιμοποιείται για να γίνει μία συναλλαγή σε διατραπεζικό σύστημα. Το ακρωνύμιο IBAN αντιστοιχεί στο International Bank Account Number.

Κλασματικές αποδόσεις (Fractional Odds) : Είναι ο τύπος των αποδόσεων που χρησιμοποιούνται κυρίως στην Αγγλία για τον υπολογισμό της κάθε επιτυχίας. Τις συναντάμε με τη μορφή κλασμάτων τύπου 2/5, 3/7, 2/1 κλπ.

Μακροχρόνια Στοίχημα ( Ante Post Bet) : Είναι το ειδικό στοίχημα με μακροχρόνια διάρκεια που οι παίκτες ποντάρουν στον νικητή μίας διοργάνωσης και πρέπει να περιμένουν μέχρι τη λήξη όλων των αγωνιστικών περιόδων.

Μονό αποδεκτό στοίχημα (Single Bet) : Η τοποθέτηση στοιχήματος μόνο σε ένα αθλητικό γεγονός.

Mobile Betting : Στοίχημα στο κινητό τηλέφωνο . Η δυνατότητα των παικτών να παίξου stoixima από το smartphone ή τη ταμπλέτα τους.

Μπόνους (Bonus) : Είναι οι προσφορές των μπούκμακερ ώστε να προσελκύσουν νέους παίκτες ή να επιβραβεύσουν τους παλιούς.

Μπούκμακερ ή Μπουκ (Bookmaker ή Bookie) : Είναι οι διαχειριστές των αποδόσεων που αναλαμβάνουν τις τοποθετήσεις των στοιχημάτων από τους παίκτες και την πληρωμή των νικηφόρων κουπονιών.

Neteller : Είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι που εξυπηρετεί στις συναλλαγές με τον μπουκμάκερ.

Όρια Στοιχηματισμού (Bet Limit ) : Είναι τα χρηματικά όρια στα οποία ο παίκτης μπορεί να κάνει το ποντάρισμα του, με ελάχιστο και μέγιστο όριο. Ο κάθε μπουκμάκερ έχει διαφορετικό όρια που ξεκινάνε από το €0.01 και μπορούν να φτάσουν μέχρι και €100.000.

Outsider ( Rag ή Underdog) : Η ομάδα με το σημείο που έχει την υψηλότερη απόδοση και θεωρείται σχετικά δύσκολο έως αδύνατο να κερδίσει.

Over/Under : Το ειδικό στοίχημα που ο παίκτης επιλέγει το όριο του αριθμού των γκολ που θα επιτευχθούνε σε έναν αγώνα .

Παρολί (Accumulator Bet ή Parlay ) : Ο συνδυασμός δύο ή και περισσότερων στοιχημάτων σε ένα κουπόνι που για να πληρωθεί πρέπει να είναι όλα επιτυχημένα.

Προμήθεια : Λειτουργεί στα ανταλλακτήρια στοιχήματος και είναι η προμήθεια σε ποσοστό που παίρνει η ιστοσελίδα από τα κέρδη των παικτών σε αντάλλαγμα την παροχή αυτής της υπηρεσίας.

Paypal : Είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι που εξυπηρετεί στις συναλλαγές με τον μπουκμάκερ.

Paysafecard : Είναι προπληρωμένη κάρτα που ο παίκτης χρησιμοποιεί για να κάνει κατάθεση χρημάτων.

Σκόρερ : Είναι το ειδικό στοίχημα όπου ο παίκτης ποντάρει σε έναν συγκεκριμένο παίκτη της αθλητικής αναμέτρησης να βάλει το πρώτο ή το τελευταίο ή οποιοδήποτε ή 2 και άνω ή χατ-τρικ γκολ.

Σύνολο γκολ Μονά-Ζυγά : Το ειδικό στοίχημα όπου ο παίκτης προβλέπει αν το άθροισμα των γκολ ενός αθλητικού γεγονότος θα είναι μονά ή ζυγά.

Σύστημα (System Bet) : Είναι ένα κουπόνι με 3 ή περισσότερα γεγονότα με τον παίκτη να ζητάει να επιβεβαιωθούνε μία συγκεκριμένη σειρά από αυτά. Για παράδειγμα εάν επιλέξει το 2/5 θα έχει επιλέξει 5 αθλητικά γεγονότα και θα πρέπει τουλάχιστον 2 από αυτά να επιβεβαιωθούν ώστε να κερδίσει το ελάχιστο ποσό κέρδους. Σε περίπτωση περισσότερων επιτυχιών το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο για τον παίκτη.

Σύστημα Καναδικό ( Canadian System) : Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 5 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 26 στοιχήματα (στήλες) με 1 πενταπλό παρολί, 5 τετραπλά παρολί, 10 τριπλά παρολί και 10 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

Σύστημα Γιάνκι (Yankee System) : Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 5 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 11 στοιχήματα (στήλες) με 1 τετραπλό παρολί, 4 τριπλά παρολί και 6 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

Σύστημα Σούπερ Γιάνκι ( Super Yankee) : Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 5 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 26 στοιχήματα (στήλες) με 1 πενταπλό παρολί, 5 τετραπλά παρολί, 10 τριπλά παρολί και 10 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές. Είναι το ίδιο με το Καναδικό Σύστημα.

Σύστημα Γολιάθ ( Goliath System) : Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 8 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 247 στοιχήματα (στήλες) με 1 οκταπλό παρολί, 8 επταπλά παρολί, 28 εξαπλά παρολί, 56 πενταπλά παρολί,70 τετραπλά παρολί, 56 τριπλά παρολί και 28 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

Σύστημα Λάκι 63 (Lucky 63 System ) : Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 6 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 63 στοιχήματα (στήλες) με 1 εξαπλό παρολί, 6 πενταπλά παρολί, 15 τετραπλά παρολί, 20 τριπλά παρολί, 15 διπλά παρολί και 6 μονά αποδεκτά γεγονότα. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθεί τουλάχιστον 1 επιλογή.

Σύστημα Λάκι 15 (Lucky 15 System ) : Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 4 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 15 στοιχήματα (στήλες) με 1τετραπλό παρολί, 4 τριπλά παρολί, 6 διπλά παρολί και 4 μονά αποδεκτά γεγονότα. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθεί τουλάχιστον 1 επιλογή.

Σύστημα Πατέντα ( Patent) : Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 3 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 26 στοιχήματα (στήλες) με 1 τριπλό παρολί, 3 διπλά παρολί και 3 μονά αποδεκτά γεγονότα. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθεί τουλάχιστον 1 επιλογή.

Σύστημα Τρίξι ( Trixie System) : Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 3 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 4 στοιχήματα (στήλες) με 1τριπλό παρολί και 3 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

Σύστημα Χέιντζ ( Heinz System) : Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 6 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 57 στοιχήματα (στήλες) με 1 εξαπλό παρολί, 6 πενταπλά παρολί,15 τετραπλά παρολί, 20 τριπλά παρολί και 15 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

Σύστημα Σούπερ Χέιντζ ( Super Heinz System) : Είναι σύστημα σε κουπόνι που περιλαμβάνει 7 διαφορετικές επιλογές σε αθλητικά γεγονότα. Το κουπόνι δημιουργεί ένα σύστημα με 120 στοιχήματα (στήλες) με 1 επταπλό παρολί, 7 εξαπλά παρολί, 21 πενταπλά παρολί,35 τετραπλά παρολί, 35 τριπλά παρολί και 21 διπλά παρολί. Για να κερδίσει κάποιος το ελάχιστο ποσό πρέπει να επαληθευθούν τουλάχιστον 2 επιλογές.

Skrill ( πρώην Moneybookers) : Είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι που εξυπηρετεί στις συναλλαγές με τον μπουκμάκερ.

Ukash : Είναι προπληρωμένη κάρτα που ο παίκτης χρησιμοποιεί για να κάνει κατάθεση χρημάτων.

Φαβορί (Favourite ή Chalk ) : Η ομάδα που έχει τη μικρότερη απόδοση σε έναν αγώνα και θεωρείται ότι θα επικρατήσει.

 

 

 


Προτείνουμε

Νόμιμες Ιστοσελίδες

 • Πολλές Εκπλήξεις O Stoiximan καλωσορίζει όλους τους νέους παίκτες με πολλές εκπλήξεις σε όλα τα αθλήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • 100% Δίπλα στον Παίχτη Παίξε Νόμιμα και Υπεύθυνα στη Novibet
  Παίξτε Νόμιμα
 • Κάθε Μέρα Εκπλήξεις Ακόμα περισσότερα Ζωντανά Στοιχήματα
  Παίξτε Νόμιμα
 • Όλοι οι αγώνες με Ανταγωνιστικές Τιμές! Καθημερινά ειδικά στοιχήματα
  Παίξε ΥπεύθυναΕπικοινωνήστε μαζί μας

Luckybet.gr